Asistence Kompjuterike

Servis Kompjuterash Fier

Dyqan kompjuterash

Fier Rruga Rauf Nallbani

na kontaktoni për një takim!

Asistencë IT Servis Kompjuterash

 

Ne riparojmë të gjitha problemet e harduerit dhe softuerit që mund të lindin në kompjuterët desktop dhe laptopë , si në sistemet operative Windows dhe Apple , ashtu edhe në sistemet operative Android dhe iOS në nivelin e softuerit.

 

  • Konsulencë IT
  • Instalimi SSD
  • Ndërrimi LCD i laptopit
  • Formatimi i kompjuterit
  • lidhjet e internetit
  • Rikuperimi i të dhënave
  • Riparimi i menteshave të laptopit
  • Ndryshoni pastën termike
  • Montimi i kompjuterit
Konsulencë për blerjen e Laptopave ose Kompjuterave.

Ne ju ndihmojmë në zgjedhjen e blerjes së Laptopit ose kompjuterit tuaj Servis kompjuterash Fier ju ndihmon për të zgjedhur më së miri makinën që ju përshtatet, me pamjen e duhur me cilësinë dhe çmimin më të mirë në treg.

Lidhje Interneti

Ne zgjidhim të gjitha problemet në lidhje me lidhjen në internet:

Vështirësi në lidhje
Ndërrimi i moduleve të laptopit me Wifi
Instalimet e rrjetit të korporatës
Instalimet e rrjetit shtëpiak
Instalimi i Power Line
Instalimi i modemit dhe ruterit

Riparim Kompjuteri

Ne zgjidhim problemet e zakonshme me të cilat përballen kompjuterët sot. Ne merremi shpejt me:

Riparim laptop
Riparim PC Desktop
Riparimi i Apple iMac
Riparimi i Apple MacBook
Optimizimi i telefonave inteligjentë (niveli i softuerit jo i harduerit)
Riparimi i menteshave të laptopit
Ndërrimi i baterisë së laptopit

Ne përshpejtojmë kompjuterin tuaj

Është e qartë se “kompjuteri i vjetër nuk plaket”, por ka disa truke dhe aplikacione praktike që mund ta bëjnë atë shumë më të shpejtë.

Ne rekomandojmë për shembull rritjen e RAM-it të kombinuar me instalimin e një SSD. Do ta shihni kompjuterin tuaj të transformuar 🙂

Rikuperimi i të dhënave

Ne punësojmë një ekip ekspertësh shumë të përzgjedhur në klonimin e të dhënave gjithashtu nga media SSD dhe disqet e Pendrive USB.
Ne kemi teknologjinë për rikuperimin e të dhënave nga media M.2, USB 2.0, 3.0 dhe USB C.

Krijojm i faqe interneti

Ne krijojmë faqe interneti me një ndikim të lartë vizual, të përgjegjshëm dhe të përditësuar sipas direktivave të reja të marketingut dhe SEO.

Ne jemi programues HTML5, PHP, JavaHTML5, PHP, Java; ne zhvillojmë në WordPress, Joomla, Magento, Prestashop

Pikat tona të forta

Trajnim profesional në shërbim të klientëve.

Çmime transparente
Të dhënat e klientit
Klientët

Misioni ynë është të përpiqemi t’i ndihmojmë njerëzit të zgjidhin problemet e tyre kompjuterike . Ne kemi ekspertizë në shumë softuer në treg për përdorim komercial dhe privat.
Servis kompjuterash Profesional.

Riparim hap pas hapi

Si ndërhyjmë ???

PROBLEMI

Nëse kompjuteri, laptopi, tableti juaj nuk funksionojnë siç duhet, mos u shqetësoni , na kontaktoni menjëherë me email ose telefon!

RIPARIMI

Ne do të caktojmë një takim sa më shpejt të jetë e mundur në dyqanin ( servisin tone) në rrugën Rauf Nallbani. Fier

KTHIMI

Zakonisht e kthejmë makinën brenda 24 orëve për të krijuar sa më pak shqetësime; është gjithashtu në interesin tonë që punët të kryhen shpejt.

Shitje Telefonash Online

Pin It on Pinterest

Share This
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro