Si te blej nje telefon Online

Pershendetje ! Mire se vini ne Platformen tone.

Ne ju ofrojme mundesi blerje telefonash dhe aksesoresh nga webi, facebook, instagram dhe whatsapp.

Nga Website duhet te plotesoni formularin me te dhenat tuaja , nga rrjetet sociale ne mesazh duhet te vendosni emer mbiemer, numer telefoni, adresa e shtepise.

Nje mundesi e re per te blere telefona online te Albvitrina.com ju beni porosin tuaj dhe ne jua dergojme ne adresen tuaj. Per te gjithe ata qe na vizitojne nga kompjuteri menyra me e mire e blerjes eshte blerja tradicionale duke vendosur ne shport.

Per vizitoret qe vijne nepermjet telefonave menyra me e shpejte eshte ajo e porositjes me whatsapp.

Ku mund te blej nje telefon Online

Per te pare produktet tona shkoni te DYQANI

ku te blej nje telefon online
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Gmail
  • Evernote
  • reddit
  • LinkedIn
ku te blej nje telefon online
Shitje Telefonash Online

Pin It on Pinterest

Share This
Select your currency
ALL Lek Shqipërie
EUR Euro